695799.jpg

Hei jälleen. Tämän osan sain kunnian kirjoittaa minä, Mischa Volage, kun kerran Annie kirjoitti edellisen. Nyt jäätiin siis siihen, että me päästään koekuvauksiin. Ja niin Brian - siis kuvaaja, oikein komea hemmo ja mukavakin - ilmoitti asiasta; meistä otettaisiin pari kuvaa, meille laitettaisiin hassut meikit ja saisimme poseerata, ihan normaalisti. Annie intoutui kyselemään, saammeko upeat puvutkin, mutta valitettavasti vastaus oli ei. ^^

695808.jpg
695812.jpg

Niin Loretta - yksi malleista - päätti hieman esimerkillistää. Brian kommentoi; "Tässä on hieno mainos, josta en kyllä tiedä mitä asiaa se sitten loppujen lopuksi mainosti. Ensin tuli teksti: Onko elämäsi liian mustavalkoista? Ja tämän jälkeen tuli tuo värikäs hyppimiskuva. Tuo on vasta alkuajoilta, ei mikään laadukas, mutta Loretan ja minun yhteistyötä. Cool, eikö? Nyt on teidän vuoronne, ensin Annie."

695815.jpg
695818.jpg

Hah! Olin revetä nauruun Annieta katsoessani. Hänen päänsä oli meikattu vihreäksi ja tukka laitettu hassusti, mitäköhän minulle tehtäisiin..? Mutta onneksi Brian vain koko ajan huuteli "Joo! Överiksi vaan, ei tämä ole mikään taidekuvaus!"

Tuntui hassulta, kun pää tungettiin täyteen meikkejä. Ja sitten oli minun vuoroni tehdä poseerauksia... Voi ei. :D Mutta jos haluaa malliksi, kyllä sekin on kestettävä. Ja Brian kehui minua todella hyväksi malliksi, tai siis, minusta tulisi hyvä mainoskuvauksiin. ;)

695820.jpg
695822.jpg

Siinä siis minun kuvieni parhaimmisto. Itse pidän tuosta alemmasta, siitä olisi varmasti tullut hieno ellei minua olisi meikattu tuon näköiseksi. Noh, kuitenkin! EVVK. Mutta kuvauksissa oli oikeasti tosi hauskaa, nyt vain odotetaan, mitä Mark sanoo taide- ja tilannekuvista. Kameran edessä olo on helppoa, mutta sen lisäksi, että vain ollaan, on myös tehtävä olonsa mukavaksi kameran edessä - niin, että myös kamera pitää siitä. Niin sanoi Brian, our coutch. :D

696020.jpg
696017.jpg

Niin sitten yhtenä aamuna - klo 6.30 - Mark soitti meille yläkertaan ja sanoi, että oli oikein mieltynyt taide- tilanne- ja poseerauskuviin. Me saisimme hakea sopimuksemme milloin haluaisimme! Ja kun saisimme vielä hieman kävely- ja vaatteenesittelyharjoituksia meidät pitäisi laittaa teinimalliston muotinäytökseen, koska malleista oli öh... pikkuinen pula. Mutta tämä uutinen sai minut ja Annien sekaisin (tai lähinnä minut, koska Annie ei vielä ollut kuullut ilouutista).

696013.jpg

Tähän ilostumiseen kuului sohvalla hyppeleminen (olimme juuri saaneet luvan käydä huoneiston hienolla parvekkeella, joka olikin tosi hieno upeine näköaloineen)...

696021.jpg

...  Ja pahaa-aavistamattoman siskon moukutusta (no mitäs oli itte hyökännyt minun kimppuuni ja raapinut päänahkani melkein pilalle, kun muutimme Beavillage's Modelsiin!). Pian Anniekin tajusi, mitä oli tapahtunut; Markin kuvatus tykkäsi kuvista ja halusi meidät malleiksi Beavillage's;iin! Se oli täydellisin aamu, mitä olen eläessäni kokenut. Uutinen oli paras mahdollinen!

696026.jpg

Samana aamuna alakerrassa tapahtui se, mitä oltiin kauan jo povailtukin. Läskistymään päässyt Loretta ja Maryann saivat tarpeekseen toisistaan. No, mutta onhan totta, että Loretta on juoruileva ja ylimielinen, luulee olevansa paras malli. Mutta ei taida olla enää meidän tulomme jälkeen! :D Lisäksi nainen ei enää jaksa jumpata - hän on vain syönyt päivät pitkät - joten ei ole paljoakaan arvailtavaa, miten riita alkoi. Onneksi Maryann sentään pitää puolensa... :D

696031.jpg

Loretta taisi tehdä täysosuman... Todella, se on jo huomattu, että Maryannilla on jotain salattavaa, josta hän ei millään tahtoisi puhua; liittyykö se Loretan varoitukseen ja vihaan toisiaan kohtaan? Noh, ei nyt aleta sitä setvimään, vaan jätetään se myöhemmäksi. Minulle tapahtui samana aamuna keittiössä jotain hyvin pelottavaa, tai no, ainakin ahdistavaa. Kukaan ei ollut tätä todistamassa..

696033.jpg

Brian saapui ruokailutilaan aika nopeasti, söimme yhdessä pöydässä ja juttelimme - nyt lähinnä tulevasta lavashow'sta ja siitä, että Loretta opettaisi meille, miten catwalkilla kuuluu kävellä. Minä olin lähtenyt alas vain nappaamaan itselleni salaattiaamiaisen, kello oli viisi ja ajatuksissani oli, että menisin takaisin huoneeseen lukemaan lehtiä. Mutta alakerrassa olikin Brian, joka luultavaisesti luuli minua ystäväkseen, ja halusi halata minua. "Maryann, anna kun halaan sinua oikein kunnolla!" hän jutteli. Kai luuli minua Maryanniksi.. Mutta olipa suru, kun Brian kerran on varattu. Hän onkin niin komea!

696036.jpg

Päivällä ei tapahtunut muuta kuin hassuja kuvaus- ja kävelyharjoituksia, ja ne testattiin illalla koeshow'ssa, mitä Mark oli itse katsomassa. Myös Loretta ja kolmisen muuta mallia katsoivat meitä silmä tuikeana. Se jännitti hieman - kokeneet konkarit arvostelivat kävelyämme ja poseerauksiamme, mutta onneksi he eivät ottaneet koko show'ta kuin harjoituksena ja tykkäsivätkin kovin menotyylistämme. :)

696040.jpg

Aave? Ei, se on vain juhla-asuosuus, jossa Annie meni poseeraamaan - tai no, onko tuo poseerausta - lamppujen eteen.

696045.jpg

Herkkä hetki illalla. "Äiti ja isä... Te olette tähtinä  siellä taivaalla. Me elämme Mischan kanssa unelmaamme, toivon, että tekin olette siitä hyvillänne".

2. osa päättyy. Aika lyhyt ja mauton osa? :D